Veľký jarný výpredaj na Banggood

Jarné výpredaje na Banggood

Spring Sale alebo aj jarný výpredaj spustil aj známy čínsky e-shop Banggood. Ak chceš vedieť ako oslavuje narodeniny AliExpress, prečítaj si o veľkých jarných výpredajoch aj tam.

328 jarné výpredaje začali.

Nepochybne ide o najväčší jarný výpredaj úplne všetkého. Od módy až po hračky. V týchto prvých dňoch je dôležité uchmatnúť si super lákavú cenu.

Cena potom rastie priamo úmerne zostávajúcim dňom akcie. Poďme sa teda na to pozrieť

Aj depozit má svoje čaro.

Tí ktorí nakupujú a majú radi veľké výpredaje na Banggood už nejakú tú dobu, určite poznajú aj tento spôsob. Cenu si môžeš znížiť až na minimum. Má to však svoje pravidlá. Musíš do stávky hodiť nejaké to euríčko. Toto musí spraviť viac ľudí a spolu musia dosiahnuť určitú čiastku respektíve obnos. Keď je nazbieraná určitá suma do balíka, môžeš kúpiť tovar za vopred stanovenú cenu.

Prvé kúsky v najlepšej cene

To je to o čom stále hovorím. Ak máš o niečo záujem, treba konať rýchlo. Prvotné nastavenie cien je naozaj šialené. Ak zaváhaš tak ostanú len oči pre plač. 😥

Šetri v presne stanovený čas. A šetrí veľa.

Top brutálne zľavy na určité produkty v presne stanovený čas. V linku je aj hra podobná AliExpresáckemu Money Hop. Tu ale ťukáš na padajúce doláre pričom si vieš fajn zarobiť.

Super super super.

Toto je najlepšie nezmeškať. Samozrejme že Q7 Max pro za štyri doláče nekúpiš, ale nájdeš tu toho hodne.


ZĽavové kupóny AliExpress. Pridaj sa k nám na Facebook

Ako nakupovať Aktuálne kupóny AliExpress AliExpress ponuka s kupónmi Alldocube Anker Banggood BlitzWolf BoomBox Cubot Dielňa a Záhrada domácnosť Doprava DPH a Clo Earbuds Earphones Elegiant Espresso kávovary a káva HiBREW hračky ILife Jimmy Karaoke Klarstein Krása a zdravie Kuchynské nože Nabíjačky a rozdvojky Notebooky a tablety Projektory Promo sale Párty reproduktory RC car Reklamácie smartwatch Sounarc Soundbar Soundcore Tronsmart Ugreen Ultimea USB PD Vysávače Výpredaj xiaomi zubné kefky

Samozrejme ak by bolo čokoľvek treba, budem rád keď napíšeš. Píš do komentárov pod článkom, alebo na Facebook. Prihlásenie do newslettera nájdeš na spodku stránky.

By Kúp to z Číny

Baví ma listovať na stránkach čínskych e-shopov. Čo ma zaujme tak to zverejním. Veľa som už nakúpil a veľa aj reklamoval, takže skúsenosti a dobré vzťahy s obchodmi už mám. Ak by si potreboval/a pomôcť, kľudne mi napíš.

Zapoj sa do diskusie a pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.